Jeg tilbyder

1 session 600 kr.

(Værdi 1100 kr)

Fjernhealing                              

1 times energiarbejde, + 2-3 siders informativ mail.

Vi mødes 10 minutter før den afsatte tid på facebook chatten, for at styrke forbindelsen, og sikre os at alt er ok. Drik 2 -3 glas vand inden og efter sessionen. Sæt dig til rette et trygt, roligt  og uforstyrrende sted. Vær bevidst om din intention med sessionen. Gør det rart og trygt med et tæppe, tænd et stearinlys eller sæt meditationsmusik eller lign på. Sid evt. med en krystal. Giv tid, giv rum, giv fred og kærlighed til dig selv. Energi følger intention og den forbindelse vi to involverede skaber mellem vore hjerter og på de højere planer.

Du får 2-3 sider tilsendt som mail en times tid efter sessionen, med informationer, råd og vejledning og evt. kanaliserede beskeder, øvelser og værktøjer.

Det sætter flere processer igang. Energierne bygger op til dagen. Du slipper og modtager undervejs, og så arbejder det videre i en periode efter.

Ligesom v. zoneterapi og andre lign. behandlinger, er der brug for at du drikker rigeligt vand dagene efter, da en renselse og afbalancering er i gang i kroppen.

Læs mere her, om hvad jeg tilbyder

 

Fjernhealing er ligeså effektiv og lige så omfattende, som hvis du var fysisk til stede.

Du behøver ikke at være fysisk tilstede, for at jeg kan aktivere arkupunkturpunkter eller lign. Da alt healing starter med intentionen og forbindelsen mellem os og det højere. Jeg er den, der skaber og holder det rum, hvor dette kan ske.  

 

For alle sessions gælder, at det er vigtigt at du drikker et par glas vand både inden og efter.

Kontakt mig

Sms på mobil: 20931018   

eller Messenger/Facebook chatten

Jeg kontakter dig, når jeg er ledig.