SelvHelbredende Kostvejledning og sandheden om Sygdom, intolerancer, Ascension Symptomer

Vigtige indsigter og perspektiver som er blevet misfortolket 

 

En sund og rask krop får ikke ascension symptomer der gør meget opmærksom på sig selv, eller forstyrrer dig. En krop som har meget at slås med, vil få voldsomme ascension symptomer. Så, jo flere ascension symptomer og skavanker du døjer med i kroppen, feks på øjne, på fordøjelse, på hjernen, på nervesystemet,...... jo mere er det et opråb fra din krop om, at der er noget galt, som du skal assistere.

Det, som kroppen kæmper med er den moderne livsstil, og især EBV og Tungmetal forurening i din krop.

Alle mennesker bærer disse forureninger i dag, og disse er årsag til næsten alle moderne sygdomme og symptomer og skavanker.

Det ved mennesker ikke meget om endnu, men det vil blive anerkendt meget snart. Dertil kommer stress og ptsd, som kroppen kæmper med, som ligger helt inde på kernen af dit væsen, helt fra barndommen ofte.

 

EBV og tungmetaller forstærker stress og ptsd, depression og manglende overblik, fordi de bl.a. sætter sig på hjernen, ligesom EBV og tungmetaller sætter sig på øjne, i led, i organer, på fordøjelsen, som hårtab, mentale diagnoser, nervesmerter, tinnitus, fertilitetsproblemer, intolerancer, gigt, sclerose, fibromyalgi, demens, rystesyge, og påvirker temperaturregulering i kroppen, optagelse af vitaminer og mineraler, livsgnist og livsenergi, og gør at vi bliver trætte, drænede, mister overblik og klarhed, og bliver tungsindig og trist.

Tungmetaller findes overalt og kommer også ind i vores krop. Især amalgamfyldningerne i tænderne har forurenet os med tungmetal, og mængden i kroppen flerdobles fra generation til generation, fordi tungmetal ikke kan forlade kroppen, og dermed sidder i vævet og nedarves. dvs de nye generationer har høje procenter i kroppen og dermed diverse problematikker.

EVB stortrives i den Moderne krop, fordi vi skaber et perfekt surt PH miljø til at den kan gro. EBV er en mikroorganisme, en virus, som er fastboende og lever i stadier, hvert stadie giver flere symptomer. Den er usynlig og svær at spotte og gør ikke meget opmærksom på sig selv. Den gemmer sig i kroppens fysiske dele, hvor der er et svagt punkt. Den sidder stille og venter på optimale omstændigheder, hvorefter den flytter ind i større områder og skaber problematikker.

EBV elsker tungmetallernes sure ph miljø. Den elsker at spise ost, æg, kød, mælkeprodukter, smør, dvs alt animalsk.

 

Fødevarer som skaber det optimale miljø af sur PH i kroppen, ER:

Animalske madvarer, eddike, fermenterede varer, sukker, salt, fedstoffer, kaffe, koffein, slik, kulsyre, alkohol, store mængder gluten, medikamenter (også en simpel panodil), rygning, tilsætningsstoffer, sprøjtegifte

Gå derfor på en basisk anti inflammatorisk kost, for at komme af med den. Der skal et års tid til, afhængigt af, hvor godt den har fået fat.

 

Et barn med EBV vil ofte døje med fodvorter eller kyssesyge eller psoriasis/ eksemer /allergier/ intolerancer, eller dårligt syn, modløshed/tristhed eller udpræget særlig sensitivitet. Jeg havde selv voldsomme reaktioner på lyde, fordi vagusnerven (sidder ved øret) var inflammeret af EBV, og EBV fik grobund pga tungmetaller i kroppen.

 

FORSTÅ PERSPEKTIVET, at når dine sygdomme og symptomer og problematikker BARE er en forurening + en mikroorganisme, en virus, jamen så er det ikke permanent, og let at KOMME AF MED igen.

 

Det, du kan gøre, er at gå på en basisk kost + de urter som besidder de ioner som kan binde tungmetalmolekylerne og tage dem med ud af kroppen.

En basisk kost skaber et basisk PH miljø i kroppen, og udhungrer derfor EBV, og urterne fjerner tungmetallerne. Dette gøres over et år eller to, og du er helbredt på de fleste områder.

 

Jeg har selv været processen igennem.

Den Medicinske Seer, Anthony William har kanaliseret denne indsigt ind til os i sine bøger, og grundbogen anbefales :

"Den Medicinske Seer - sandheden om sygdom og hvordan du helbreder dig selv", især kap. kap. 2+3, kap. 7+8, og kap. 17,18 og 21.

Jeg har ingen ascension symptomer mere, og alle mine skavanker og sygdomstegn, som blev værre og værre op gn livet, er forsvundet på et års tid.

 

Maja Søndergaard Behrens

 

 

Vi aktiverer vores egen Kroning, og træder ind på SelvMastery Tronen.

Dette er Tiden

 

Dette er Tiden for Sandhedens Gen-aktivering og afsløring. Dette er Tiden for de Gamle illusoriske historier at Falde og forløses. Dette er Tiden for hvert menneske at Træde ind i sit sande væsens kraft, visdom og kærlighed. Dette er Tiden, hvor LIVET gn OS, aktiverer os til at VI giver LIV tilbage til LIVET, og til os selv.
Oprindelige EVA & ADAM koder, Drage koder, SOPHIA koder, Visdoms koder, alkymistiske Magi koder, iboende Celle koder, Perle-Kerne-Væsens koder, GEN-VÆKKES I OS.
Dette er Tiden, hvor glemt visdom genopstår, og powerfulde healingsmetoder, og kostindsigter, og livsstilsforståelser vækkes i os, til at vi igen kan blive MESTRE i egen KROP og i eget LIV.
Vi GEN EROBRER vore dronninge og kongekroner på bevidsthedsplan og i mestring af egen ENERGI. Vi træder ind på TRONEN af vores eksistens, og tager LIVET i vores egne hænder. Vi vågner til en bevidsthed om, at vi er ET med Altet, forbundet ind i LIVET og Guddommen, som ET STORT NETVÆRK af ENERGI & BEVIDSTHED & INFORMATION/VISDOM & livgivende KÆRLIGHED. Et lysnetværk uadskildt bølgende sammen i et stort fællesskab med alt liv på multidimensionelle planer. Vi er alt familie.
Vi har adgang til uendelig assistence, og healing.
Træd ind i en tilstand hvor du ikke mere behøver at forlade dig selv, vælge dig selv fra, eller tage uselvkærlige valg, for at klare dig. Træd ud af mangeltilstande, af underskudstilstande, af gamle historier, som er fejlbilleder af dig selv og din virkelighed. Træd ud af fortidens smerter og indoktrinerede overbevisninger. Træd ind i en forståelse af, du ikke behøver at søge ude, hvad du behøver og ønsker, men at det alt sammen ER I DIG allerede, og at livet aktiveres indefra og ud. Træd ind i Templet, og slip hvad ikke ER DIG, og aktivér dine sande celle- og væsens-koder.
Træd ind i Kærligheden til dit eget væsen, ind i forløsningsarbejdet, som kalder, så dit sande væsen kan komme til LIVE.
YOU ARE SOVEREIGN, YOU ARE FREE

Maja Søndergaard Behrens

Selvhelbredende metoder fra Den Medicinske Seer, som Alle bør Kende og Bruge

Leverens trivsel er udgangspunkt for Din trivsel

 

Jeg har selvHelbredt psoriasis, gigt, mavesår, tyktarmsbetændelse, tungmetalforgiftning (kviksølv/amalgam), svampeinfektioner, AMD/døde pletter i øjnene, tinnitus, glaslegemeløsning i øjet, Vagusnerve inflammation, Leversvigt, kronisk forstoppelse, hjertebanken/uregelmæssig hjerterytme, nyresten, hævet/belastet skoldbrusk kirtel/forstørret adamsæble, PTSD, stress, depression, soven/brænden i arme og ben,..
 
Jeg har gjort dette uden lægehjælp, med intuition, og med Den Medicinske Seer´s kostændringer og tungmetaludrensning på Leveren. Den Medicinske Seer´s bøger, kombineret med en daglig dialog med din krop om, hvad den har brug for, er måden at fjerne årsagen til- og grobunden for sygdom.
Jeg kan vejlede dig, hvis du fornemmer at jeg er den rette.
 
LEVEREN ER BÆREREN AF LIV I KROPPEN, LIVSFORANDRINGER, LIVSLYST OG MEGET ANDET. LEVEREN KAN IKKE FORANDRE SIG, UDVIKLE SIG, HVIS DEN ER PROPPET MED FORURENING. DEN ER KROPPENS RENSEORGAN, OG DERFOR FYLDT MED EN MASSE DEN IKKE KAN GØRE NOGET MED.
 
Den Nye Tids koder er meget meget aktive nu, og påvirker kroppen til at ville rense sig dybt og ind i cellerne og ind i din dna og aktivere iboende gaver. Det kræver noget af din krop, og derfor vil kroppen blive skidt, hvis den samtidigt bærer på en masse tungmetaller og kemi.
VORES LEVER ER LIVGIVEREN OG LIVBÆREREN. Det er tilgengæld også LEVEREN som bærer på den forurening som du igennem dit liv har stødt på eller indtaget eller arvet. Alle mennesker har en forurenet LEVER, og det er forskelligt hvor meget den bærer på. De fleste af de livsstilssygdomme og symptomer mennesker døjer med, er funderet i en LEVER som ikke har det godt. Kemi og tungmetaller og stråler og den slags kan ikke forlade kroppen, medmindre bestemte molekyler er til stede i kroppen på samme tid til at binde disse ioner og tage dem med ud. Så længe din krop og især din LEVER har travlt med at forarbejde fed mad, animalsk mad, en masse brød, en masse kemi, eller en masse koffein, kan den ikke rense DET som ligger i dybden af leveren. Derfor vil det gøre en kæmpe forskel for både dit velbefindende, dine sygdomme, dine symptomer, og din spirituelle og følelsesmæssige og mentale udvikling, at tage hånd om din krop med en grøn og ren kost i en længere periode.
Forurening i kroppen, sætter sig på nervesystemet, sætter sig på hjernen, sætter sig som PTSD, og som intolerancer, og som sygdomme, inflammationer, rundt omkring i kroppen, som ligner individuelle sygdomme, men i virkeligheden er fra samme årsag. Mere medicin vil faktisk kun forværre Leveren.
Jeg oplever i øjeblikket, at de koder som kommer ind til os, og som jeg bl.a. aktiverer, kalder på at forløse nervesystemet og en del af de gamle forældede programmer som vi har brug for at komme fri af, for at træde ind i Den Nye Tids bevidsthed, kræver at vi gør rent i kroppen.
Det er en del af vores TRÆDEN IND I VORES MASTERY, at vi sætter os ind i kroppens system, og tager ansvar for vores egen krop, vores TEMPEL, som skal bære og gn livet. Vi kan ikke bare heale os gn det, vi skal også ville kroppen, og vi skal forstå, at kroppen er vores opgave, og møde den med kærlighed på en ansvarlig måde.
Den læring der ligger i den opgave, er en del af vores initiering.
Tungmetaller og Kemi og forurening i kroppen sætter sig på vores energibaner, på vores hjerne og vores nervesystem, på en måde, som blokerer for de aktiveringer som vi har brug for og kalder ind, i denne tid vi er i nu.
Derfor anbefaler jeg på det ypperste, at du kigger på Den Medicinske Seers kostråd og tungmetal udrensning. Du kan gøre dig selv rask, uanset hvad du døjer med, og du kan assistere din Ascension mere end du er klar over. Du behøver ikke at opleve det som hårdt. Din krop kalder på dig!!

Maja Søndergaard Behrens

Kort om din ASCENSION PROCESS

Ascension

Vores ydre virkelighed opfattes indefra og ud. Det er et hologram, et matrix, udsprunget af den indre tilstand af bevidsthed og perception og frekvens. Vi er igang med skiftet vi har arbejdet hen imod i æoner af tider. Det er stort! Vi arbejder os ud af en bevidsthedstilstand funderet i en 3D virkelighed til en bevidsthed som opfatter 5D virkelighed eller højere, og vores bevidsthedslevel/ forståelseskapacitet, og hvad vi kan få kontakt til og implementere af vores sjælsessens, kan gå endnu højere end 5D, hvis vi er klar til det.

Ascension er en bevidstheds opgradering, hvor krop, hjerte, mentalitet, livsstil, værdier, menneskets DNA, og iboende styreprogrammer, som instinkt og mange andre ting, vi har kendt som base for vores virkelighed, pludselig ikke gælder som sandhed mere, og vores sjæl kalder på noget mere sandt og mere overensstemt med vores væsens oprindelige tilstand.

Og når sjælen kalder og mennesket lytter, så fjernes sløret og processen går i gang. Og jorden og menneskeheden har planlagt dette skifte siden tidernes morgen, som fælles projekt.

Mennesket har nemlig ikke altid været så primitivt, som det har været de mange tusinder af år, som vi husker og kender i 3D virkelighedens historie. DER ER MERE END DET, MEN DET HAR VI GLEMT, fordi den del af vores bevidsthed har været lukket ned.

3D er en begrænset tilstand for mennesket. En tilstand og en virkelighed som er skabt til mørke tidsaldre, hvor mennesket modnes til ansvarlighed og empati, og styrkes til selvtransformation og et fælles løft.

 

3D er en mentalitet

Vi går uopvågnet i en 3D verden, under et lukket slør, med en begrænset bevidsthed, som styres af egoets styreprogrammer, og en frygt, magt og status og offer indstillet begrebsverden. Vi er begrænset til det sort/hvide i virkeligheden, også selvom man er belæst og uddannet. Vi lever fra hovedet.

 

Paul Dobree-Carey:

“This is the basis of Third Dimension - a projected world of holographic constructions stored within a planetary collective consciousness with individual attunement to a symbiotic resonance of frequencies. Your reality is created from your interactive experience of a linear pattern of behavioural laws and forces creating cause and effect.

The current Evolution of Consciousness and your ever growing Awareness expands the range of frequencies that can be perceived by you. This must take place in the same manner as a small child taking its first steps before the requirements of walking and running can be perfected.”

3D kan defineres som et program/virkelighed/bevidsthed bygget op om:

frygt og mangel

egoets styreprogram

magtmisbrug, magtstyret samfund

fordømmelse

betinget kærlighed

maskulin, sort/hvid, og bevis- og logik- (venstre hjernehalvdel) styret verden

kulte

afhængighed

et fængsel."

 

 -  Og det bryder vi alt sammen ud af nu.

 

"Hvis 3D er helvede på jorden
er 5D himlen på jorden
og 4D er skærsilden."       ~ Lisa Brown

 

Man kan sige, at den process man normalt ville tage mellem livene, når man dør, og gennemgår sit liv og sine opgaver, udfordringer og læringer, for at gøre alting op og vaske tavlen ren, før man forholder sig til en evt fremtidig inkarnation i en anden platform, - den process tager vi nu i levende live, fordi skiftet sker lige nu og her, og vi afslutter den virkelighed der hedder 3D og træder op i en ny verden og en ny tilstand, helt rene, hele kloden, fordi det er NU, og høje tid.

I 3D og 4D gør vi stadig kontrakter færdige,så vi har intet valg om konfrontationer skal tages, men i 5D vælger vi selv, hvilke kampe vil tage, fordi her gælder karma ikke mere, for den tavle er vasket ren i løbet af 4D platformen, - og da vi på 5D platformen har en anden mentalitet og er mere hjertebaserede, og vores platform er mere afstemt med vores væsen, - vil der ikke være et stort behov for at skabe konfrontationer 3D vejen, din livslinje deler sig på et tidspunkt, hvor du er klar og din sjæls højere selv kalder dig så højt, at du ikke kan ignorere mere, og du får mulighed for at tage en afstikker fra den livslinje du har været på.

Du præsenteres for et T-kryds, eller en vej ud af rundkørslen du har været i (dine karmiske loops), og valget er dit. Vælger du at blive i det gamle, så får du muligheden igen senere.

Du får nu mulighed for at træde ind på en 4D platform linje/vej, som også former sig efter, hvad du er klar til og i hvilken hastighed og længde der passer dig. Denne sti vil så igen på et tidspunkt tilbyde dig en ny afstikker/sidevej, nemlig adgangen til 5D platformens vej. Det er alt sammen meget fleksibelt, og DU bestemmer flow´et.

Den nye vej, er ikke en fysisk vej, men en metafor, for en mulighed for opgradering, udvidelse, renere, sandere og mere autentisk tilstand og højere bevidsthed, en evolution for mennesket, som viser sig for det enkelte individ, personligt afstemt efter sjælens parathed og livsvej, i overensstemmelse med timing og plan for inkarnation, men alle mennesker skal igennem processen under dette skifte fra 2012-2032, hvis ikke de har taget processen inden.

Den nye vej, er samtidigt en dimensionel platform, som præsenterer din sjæl og dit menneske for planlagte og konkrete udfordringer og virkeligheder, som du så må håndtere.

Med en højere dimension hører også en højere frekvens end den svingning/vibration, som dine menneskelige molekyler har haft, den frekvens dine tanker har haft og den tilstand som din væren har fundet sig hjemme i. DNA ændrer sig og cellestruktur.

Det er alt sammen en opgraderet energitisk tilstand, og derfor SKAL din kost og ernæring også ændre sig, for at du trives.

Vejen som præsenteres er altid en højere energifrekvens, en højere bevidsthed og en højere dimension end den tidligere, og disse dimensionelle udviklingsveje hører en bestemt tid til, for de fleste, nemlig et sådant skifte, som vi er i, i øjeblikket, hvor både jorden, som levende bevidsthed og væsen, men også menneskeheden, gennemgår den process, - som forløber i bølger og i grupperinger, lidt ad gangen.

Vi går fra 3D til 5D, men vores bevidsthed kan sagtens rumme højere bevidstheder end 5D, afhængig af hvad du er klar til, men oftest naturligt bevæget af dit sjælsvæsens oprindelige erhvervede bevidsthedslevel, før inkarnationen, som så med tid, implementeres i dit menneske, i den grad du som menneske formår at bære det ind i kroppen og rumme det.

4D er den platform hvor vi afslutter og afvikler og renser 3D programmet og dvs karma og 3D virkelighedens programmer i hjerne og celler/dna, og perioden vil derfor opleves som modgang og konfrontationer og at dine værdier og prioriteringer og din livsstil hele tiden revurderes og drejes, - der er ofte meget sygdom og jobskifte og overvæld og stress og relationer falder fra hinanden, og alt er så skrøbeligt og utrygt og bevægeligt, intet er konstant og fundamentalt nok til at læne sig op af, og mange triggers bringer alt muligt op til overfladen.

Det er en hård rejse gjennom 4D perioden, som er det personlige og individuelle SKIFTE for det enkelte menneske.

Vi får mange spirituelle indsigter, men vores forståelse og håndtering heraf, er ikke moden endnu, og vi famler usikkert i vores foranderlige virkelighed og mange mister fodfæstet i perioder, og det er også ok, for det sætter livet i perspektiv.

Det er her vi vågner til en højere bevidsthed. Det er her sløret er blevet løftet fra vores udsyn, vores kapacitet til at forstå højere perspektiver, og til at lande i hjerte, sjæl og krop.

Det er her vi træder ud af den 3D karma mølle vi har været i de sidste ca. 12.000 år eller mere.

Menneskeheden som kollektiv er stadig igang med 4D skiftet, men det enkelte menneske tager sit personlige skifte, når det er klar til det.

Mange har jo længe taget deres 4D periode færdig, og er landet nogenlunde i en 5D platforms virkelighed.

Din sjæl vil give dig små udfordringer hen ad vejen mht om du kan holde en ny og højere frekvens, når du konfronteres med en lavere frekvens. Det er dit eget højere selvs måde at få bekræftet, hvor langt du er, og hvilken tilstand du står i.

Så det er ikke en eksamen, men en trykmåler, frekvensmåler, som assisterer dig i, hvad du konfronteres med. opgaverne skal passe til kapaciteten.

Vis dig og din proces respekt og kærlighed og en nænsom omsorgsfuld tilgang. Find den indre løve, når det gælder, uden at forfalde til ego ondskabsfuldheder.

Det skal trænes og udvikles og der er brug for en sund sortering i miljøer og projekter. 

 

Jeg vil virkelig fraråde, at du forsøger at forenkle eller forkorte din ascension proces med navneforandring, flytning, eller andre forsøg og ydre valg, for det vil nok bare overvælde og/eller forvirre mere end det gavner,
for DER ER EN MENING MED DET, SOM SKER

og du skal igennem din bevidsthedsopvågning, din generindring, din oplysning, din healing, din kontraktfuldendelse med specifikke personer og situationer og emner og kontrakter, som har brug for at blive trigget og aktiveret, for at kunne renses fra biblioteket og fra cellerne. Hvis et tema og situationer gentager sig, er det for at vise dig, hvor du ikke møder dig selv i kærlighed og ikke vælger resonant for dig til i livet.

Det skal give dig en selvkærlig og værdig erkendelse af et fordrejet selvbillede, eller det skal aktivere dine iboende gaver, talenter, indsigter og sjælsvisdomme, og vække forståelser som bliver trinnet til din kommende Life Purpose, til gavn for andre. DEN ENESTE VEJ, ER IND og IGENNEM. Der er ingen vej udenom. Det er definitionen på Ascension.

Men du kan vælge at tage kærligt hånd om dig selv, vælge sund livsstil, vælge at være bevidst og nærværende tilstede, reflektere, og heale dig igennem, og du kan vælge at give det den opmærksomhed som det har brug for, og det vil gå lettere og mere glidende og tage kortere tid.

For mange kærlige væsner, er det især en process der handler om selvhealing, selvkærlighed, og en kommen hjem til en forståelse af sin egen værdi, og komme ud af en pleasende mindreværd, eller fordømmelse fra andre. Og for andre, handler det om at komme ud af den mentale og egodrevne virkelighed, som kan være meget meget styrende.

Det handler om at komme hjem i en RENHED og integritet, som stadig er medmenneskelig, men med sunde grænser, og det kan tage noget tid at finde den balance. Det handler om at kunne se med andres øjne, mødes med empati, mens man bliver stående i sin egen sandhed.

Og så handler det jo også om, at generindre vores sande væsen og historie, for verden og virkeligheden er jo ikke bare SORT/HVID 3d.

Jo mere du kan tillade dig selv at gå med processen, finde modet til at gå ind i det nye liv som viser sig for dig, finde modet til at sige farvel til hvad som ikke glider for dig mere, og forstå at Det, som sker, er med til at guide dig ind på en ny vej, jo lettere går det. Jo mere du lukker og kæmper og ignorerer, jo sværere bliver det, og det sker jo ofte, fordi vi trigges og føler frygt, fordi det er dybe temaer som berøres. Jo mere du anerkender og erkender mønstre og usande og ukærlige overbevisninger, jo lettere går det. DET ER KÆRLIGHEDEN SOM GØR FORSKELLEN.

Der skal et vist press på et menneske, for at egoet slipper sit greb i dig, især egoets FRYGT for det nye, og overgiver sig til sjæl og hjerte, og for nogle skal der et langt sejt pres i dybden til at frisættelsen sker indefra og ud. Og det er processen der er nødvendig, for at mennesket kommer tilbage til sin autentiske væsens kvaliteter.

Og, for mange lysarbejdere har det samtidigt været et spørgsmål om at åbne veje i vores system og samfund, som var lukkede, - at åbne sind til andre perspektiver og at heale familielinjer som var befængte med tunge ting, som også har været planlagte opgaver, som gør processen mere besværlig. Mange af os har skubbet til skolesystemet, til dagpengesystemet, til familiemønstre, til holdninger indenfor miljø, pædagogik, respekt for naturen, respekten for dyr, kost og ernæring.

Og mange af os har taget disse udfordringer i en tid, hvor vi blev grint af og frosset ud og gjort nar ad, eller måske endda verbalt hængt ud og mobbet. De generationer der er nu, kan let og ubesværet støtte disse emner, uden fordømmelse. Det har krævet forarbejde fra tidligere generationer.

 

Maja Søndergaard Behrens

Uanset spørgsmålet - svaret er

SPØRG DIT HJERTE.

Pust ud og udånd al negativitet og overvældende følelser.
Centrer dig i kroppen
Tøm dit sind og sluk for dine tanker
og spørg så hjertet
Hvis det ikke føles rigtigt - så er det ikke rigtigt !

Måske kræver din situation af dig, at du mødes på halv-vejen med andre mennesker - at du går lidt på kompromis, men i det tilfælde, husk at ære dig selv og sandheden nok til at tale den, give udtryk for den, med respekt for andre naturligvis,  - med integritet at lade andre vide, hvad du ved. Måske sætter du ord på noget de også ved. MEN det er også vigtigt at du tager skridt i den rigtige retning i forhold til at tage hånd om dine behov og give udtryk for de behov der skal skabe trivsel for dig (her menes ikke ego-behov, men basal trivsel) Dette er kærlighed for eget væsen og for alle.
LYT TIL DIT HJERTE. Hjertet ved !
Dit hjerte er døren til din højere bevidsthed, sandhed og visdom.

Maja Søndergaard Behrens

SAND GLÆDES KRAFT

Jeg har en ganske særlig evne for GLÆDE !!!

Jeg mener selv at det udspringer af en udpræget evne til at indleve mig i sanselige oplevelser, mærke mennesker omkring mig, og være til stede med det som er. Jeg mener det kommer af en dyb og gammel vis sjæl, der har oplevet mange grusomheder, har delt verdens smerte, flere liv med nøjsomhed og forfølgelse, og kan sætte tingene i perspektiv, og mærke den taknemmelighed for de smukke ting i og ved livet, som ikke kan købes for penge. De små øjeblikke af skønhed, den boblende og sprudlende energi der er gennemsyret af KÆRLIGHED OG LYS.

EN OVERSTRØMMENDE ENERGI FRA HJERTET AF REN GLÆDE ER DET RENESTE UDTRYK FOR DET GUDDOMMELIGES UBETINGEDE KÆRLIGHED. JOY IS THE PUREST EKSPRESSION OF GODS LOVE.
Jeg vil ikke lade mig begrænse i min glæde, af fordomme og jantelov, normer og andres projektioner. Jeg sender dem kærlighed og bruger min situationsfornemmelse til at vælge det rette rum for energien. Jeg gør ingen skade. Jeg skinner mit lys og fylder rummet med lys, til dig og mig og alle som er tilstede. Det virker forløsende og healende for ikke kun mig, men alle tilstedeværende, og åbner hjerterne for det gode i livet. Jeg er MIG, for at du kan turde være DIG. Du træder ind i guddommeligt flow og er i ren væren. Det er smukt og dejligt, og i overstrømmende overskud af kærlighed til alt og alle.
JEG VISER DIG MIT HJERTE, SÅ DU KAN VISE VERDEN DIT !

Der er ikke noget som helst NAIVT ved at være glad. Jeg mangler ikke JORDFORBINDELSE, TVÆRTIMOD ! Evnen for glæde og ubetinget kærlighed kommer af dybderne du har været nede i. Du skal have været i helvede, for at kunne flyve. Du skal turde gå indad, nedad i mørket og dybet, for at kende til højderne. Det er omvendt proportionalt. Det er som bjerget der spejler sig i søen. Dybden er ligmed højden. For hvert trin du går i dybden, dannes et trin mod himlen.
I en smertefuld proces, trækker man benene til sig, fordi man ikke har kræfterne til at kigge på det der sker i det indre. Under en sådan proces kan man være meget svævende og virke naiv, fordi man mangler forbindelse til dybden / til sig selv. Hvilket ofte sker under udbrændthed, depression og lign. Det er ikke ensbetydende med at du er naiv og uintelligent, tværtimod.

Jo mere du kan træde ind/ned i dig selv og alt det livet indeholder, jo flere trin kommer der på stigen til himmels. Det er her VINGERNE kommer ind i billedet.
Mine vinger har været plukkede, brækkede, knuste, klippede ..... men nu er de vokset ud igen og smukkere end nogensinde før, og jeg har i sinde at bruge dem. Ingen får lov at såre min vinger igen.

Jeg håber og ønsker for alle, at de udvikler, åbner og giver plads til oplevelsen af at være GLÆDE ! Prøv at forestil dig hvor meget ubetinget kærlighed der ville flyde i verden, hvis vi var i glæden.

Alfehop, englekram og gudindeligt lys
Maja Søndergaard Behrens

Særligt sensitiv ? 

DU ER EN GAVE TIL VERDEN

Særlig sensitivitet
.. er ikke noget du skal skamme dig over
.. er ikke noget du er offer for...
.. er ikke en brist
Særlig sensitivitet er i sandhed en gave
.. du har med dig

Særlig Sensitivitet er et udviklet talent, særligt udviklet væsen
Er tegn på at du er et særligt fintunet instrument
Der fanger meget mere end andre.
Særlig sensitivitet skal du være stolt af

Mennesker som ikke har prøvet det, kan ikke sætte sig ind i det
Det er som mennesker der ikke mærker energi, som ikke kan forstå konceptet healing.

Alle særligt sensitive mennesker
.. er enten ny inkarnerede, der kommer fra et højere udviklet sted
.. gamle sjæle, der gennem mange inkarnationer har udviklet sig gennem hårdt arbejde , ofringer og fintuning
.. eller højt udviklede mestre der er inkarnerede i denne tid for at assistere i transformationen på kloden
.. eller fintunede væsner fra andre sfærer der ikke er vant til den grovhed der er på kloden endnu.
Særligt sensitive mennesker
.. er alle fine væsner, der har glemt hvem de er, glemt deres lysende væsen.
.. er her ikke for at indrette sig
.. er her for at gøre opmærksom på ”grovhed”, mangler, forbedringer på mange planer
.. er her for at skabe forandring, forbedring
.. er et billede på det kommende menneske, det mere rene, kærlige og lysende.
.. er her for at skabe kontakt til andre sfærer og starte samarbejde

DET ER IKKE MENINGEN DU SKAL PASSE IND. DET ER IKKE MENINGEN DU SKAL INDRETTE DIG. DET ER IKKE MENINGEN DU SKAL TRO, AT DU ER MINDRE END RESTEN. DER ER INTET GALT MED DIG, TVÆRTIMOD. DU ER SMUK OG UNIK OG HELT SOM DU SKAL VÆRE. DINE SANSER OG VÆRDIER ER FINERE, SMUKKERE OG MERE UDVIKLEDE.
DU ER ET HJERTEMENNESKE I EN HJERNEBASERET VERDEN. MEN VERDEN ER VED AT VÅGNE OG FORANDRES !

 

Det skal ikke sætte gang i en egoistisk selvhøjtidelighed, for du er ikke mere end andre uden dette træk. Alle er perfekte som de er og har en rolle i det samlede hele. Du er tegn på forandring. Et menneske af en forandringstid. Lad dig ikke ryste af mennesker som ikke forstår. Tag vare på dig selv, og brug dine evner som dit hjerte fortæller dig.

I kærlighed og respekt

Sending unconditional LOVE and LIGHT to all. Let magic shine through every blockage, every negativity, every hidden dark spot, every undefined low vibration. May LOVE, LIGHT, PEACE and JOY flourish in every HEART on earth, and may the energy multiply a thousend times a thousend fold, for the Love of Mother Gaia and all living beings here -  for every individuals highest good and in accordance to their true path. Lets illumine this place with LOVES GRACE in all the colors of the Rainbow.  For only LOVE is real.

Tilgivelse

Tilgivelse er en så kraftfuld og powerful energi, at den kan ophæve og heale gamle karmiske forbindelser og traumer fra inkarnationer tilbage i tiden. Du kan under meditation, med en ren intention, visualisere et møde med vedkommende og sende tilgivelse. Dette vil løfte dig på dybe indre planer, løfte dit liv til mere lys, og alle der på en eller anden måde er involverede i dig og den andens forhold. Du healer og løfter verdens lys og bevidsthed, ved at gå indad og arbejde på dig selv.

 

Dagdrømme og visualisering er undervurderet

Når du lader hjertet åbnes og lader fantasien flyve og vandre i ukendte landskaber af ønsker og visioner, så skaber du de spirer fulde af glæde og kærlighed, som din sjæl og dit hjerte ønsker at skabe. Du sår de frø som kan manifesteres med tid og med energien der ligger i din glæde og kærlighed ved billedet du ser. Den form for visualisering er meget kraftfuld og meget meget undervurderet. Mange tror at man skal handle og sætte i gang fysisk, men du kan ikke forcere noget til at ske, uden at have hjertet med og uden at have respekt og tillid til flow og alle involverede, men i det øjeblik du skaber billedet, giver du universet mulighed for at skabe netop de optimale betingelser og muligheder for at det kan ske, når du er klar og timingen passer. Energi følger intention, og universet støtter alt hvad der bringer lys, kærlighed og glæde til verden. Du er her for at blomstre, lyse og sprede kærlighed. Du er her for at følge dit hjerte. Det starter med at du bruger tid med dit hjerte, og puster til den ild der ligger der og venter på at blive set.
Dagdrøm alt det du ønsker skal ske og du er halvt fremme. Jo mere du kan fylde billedet med smukke følelser, jo stærkere er manifestations energien. Du nærer frøet, du planter billedet, du giver energi til at det kan ske. Det er alkymi. Det er ren magi.