Uanset spørgsmålet - svaret er

SPØRG DIT HJERTE.

Pust ud og udånd al negativitet og overvældende følelser.
Centrer dig i kroppen
Tøm dit sind og sluk for dine tanker
og spørg så hjertet
Hvis det ikke føles rigtigt - så er det ikke rigtigt !

Måske kræver din situation af dig, at du mødes på halv-vejen med andre mennesker - at du går lidt på kompromis, men i det tilfælde, husk at ære dig selv og sandheden nok til at tale den, give udtryk for den, med respekt for andre naturligvis,  - med integritet at lade andre vide, hvad du ved. Måske sætter du ord på noget de også ved. MEN det er også vigtigt at du tager skridt i den rigtige retning i forhold til at tage hånd om dine behov og give udtryk for de behov der skal skabe trivsel for dig (her menes ikke ego-behov, men basal trivsel) Dette er kærlighed for eget væsen og for alle.
LYT TIL DIT HJERTE. Hjertet ved !
Dit hjerte er døren til din højere bevidsthed, sandhed og visdom.

Maja Søndergaard Behrens

SAND GLÆDES KRAFT

Jeg har en ganske særlig evne for GLÆDE !!!

Jeg mener selv at det udspringer af en udpræget evne til at indleve mig i sanselige oplevelser, mærke mennesker omkring mig, og være til stede med det som er. Jeg mener det kommer af en dyb og gammel vis sjæl, der har oplevet mange grusomheder, har delt verdens smerte, flere liv med nøjsomhed og forfølgelse, og kan sætte tingene i perspektiv, og mærke den taknemmelighed for de smukke ting i og ved livet, som ikke kan købes for penge. De små øjeblikke af skønhed, den boblende og sprudlende energi der er gennemsyret af KÆRLIGHED OG LYS.

EN OVERSTRØMMENDE ENERGI FRA HJERTET AF REN GLÆDE ER DET RENESTE UDTRYK FOR DET GUDDOMMELIGES UBETINGEDE KÆRLIGHED. JOY IS THE PUREST EKSPRESSION OF GODS LOVE.
Jeg vil ikke lade mig begrænse i min glæde, af fordomme og jantelov, normer og andres projektioner. Jeg sender dem kærlighed og bruger min situationsfornemmelse til at vælge det rette rum for energien. Jeg gør ingen skade. Jeg skinner mit lys og fylder rummet med lys, til dig og mig og alle som er tilstede. Det virker forløsende og healende for ikke kun mig, men alle tilstedeværende, og åbner hjerterne for det gode i livet. Jeg er MIG, for at du kan turde være DIG. Du træder ind i guddommeligt flow og er i ren væren. Det er smukt og dejligt, og i overstrømmende overskud af kærlighed til alt og alle.
JEG VISER DIG MIT HJERTE, SÅ DU KAN VISE VERDEN DIT !

Der er ikke noget som helst NAIVT ved at være glad. Jeg mangler ikke JORDFORBINDELSE, TVÆRTIMOD ! Evnen for glæde og ubetinget kærlighed kommer af dybderne du har været nede i. Du skal have været i helvede, for at kunne flyve. Du skal turde gå indad, nedad i mørket og dybet, for at kende til højderne. Det er omvendt proportionalt. Det er som bjerget der spejler sig i søen. Dybden er ligmed højden. For hvert trin du går i dybden, dannes et trin mod himlen.
I en smertefuld proces, trækker man benene til sig, fordi man ikke har kræfterne til at kigge på det der sker i det indre. Under en sådan proces kan man være meget svævende og virke naiv, fordi man mangler forbindelse til dybden / til sig selv. Hvilket ofte sker under udbrændthed, depression og lign. Det er ikke ensbetydende med at du er naiv og uintelligent, tværtimod.

Jo mere du kan træde ind/ned i dig selv og alt det livet indeholder, jo flere trin kommer der på stigen til himmels. Det er her VINGERNE kommer ind i billedet.
Mine vinger har været plukkede, brækkede, knuste, klippede ..... men nu er de vokset ud igen og smukkere end nogensinde før, og jeg har i sinde at bruge dem. Ingen får lov at såre min vinger igen.

Jeg håber og ønsker for alle, at de udvikler, åbner og giver plads til oplevelsen af at være GLÆDE ! Prøv at forestil dig hvor meget ubetinget kærlighed der ville flyde i verden, hvis vi var i glæden.

Alfehop, englekram og gudindeligt lys
Maja Søndergaard Behrens

Særligt sensitiv ? 

DU ER EN GAVE TIL VERDEN

Særlig sensitivitet
.. er ikke noget du skal skamme dig over
.. er ikke noget du er offer for...
.. er ikke en brist
Særlig sensitivitet er i sandhed en gave
.. du har med dig

Særlig Sensitivitet er et udviklet talent, særligt udviklet væsen
Er tegn på at du er et særligt fintunet instrument
Der fanger meget mere end andre.
Særlig sensitivitet skal du være stolt af

Mennesker som ikke har prøvet det, kan ikke sætte sig ind i det
Det er som mennesker der ikke mærker energi, som ikke kan forstå konceptet healing.

Alle særligt sensitive mennesker
.. er enten ny inkarnerede, der kommer fra et højere udviklet sted
.. gamle sjæle, der gennem mange inkarnationer har udviklet sig gennem hårdt arbejde , ofringer og fintuning
.. eller højt udviklede mestre der er inkarnerede i denne tid for at assistere i transformationen på kloden
.. eller fintunede væsner fra andre sfærer der ikke er vant til den grovhed der er på kloden endnu.
Særligt sensitive mennesker
.. er alle fine væsner, der har glemt hvem de er, glemt deres lysende væsen.
.. er her ikke for at indrette sig
.. er her for at gøre opmærksom på ”grovhed”, mangler, forbedringer på mange planer
.. er her for at skabe forandring, forbedring
.. er et billede på det kommende menneske, det mere rene, kærlige og lysende.
.. er her for at skabe kontakt til andre sfærer og starte samarbejde

DET ER IKKE MENINGEN DU SKAL PASSE IND. DET ER IKKE MENINGEN DU SKAL INDRETTE DIG. DET ER IKKE MENINGEN DU SKAL TRO, AT DU ER MINDRE END RESTEN. DER ER INTET GALT MED DIG, TVÆRTIMOD. DU ER SMUK OG UNIK OG HELT SOM DU SKAL VÆRE. DINE SANSER OG VÆRDIER ER FINERE, SMUKKERE OG MERE UDVIKLEDE.
DU ER ET HJERTEMENNESKE I EN HJERNEBASERET VERDEN. MEN VERDEN ER VED AT VÅGNE OG FORANDRES !

 

Det skal ikke sætte gang i en egoistisk selvhøjtidelighed, for du er ikke mere end andre uden dette træk. Alle er perfekte som de er og har en rolle i det samlede hele. Du er tegn på forandring. Et menneske af en forandringstid. Lad dig ikke ryste af mennesker som ikke forstår. Tag vare på dig selv, og brug dine evner som dit hjerte fortæller dig.

I kærlighed og respekt

Sending unconditional LOVE and LIGHT to all. Let magic shine through every blockage, every negativity, every hidden dark spot, every undefined low vibration. May LOVE, LIGHT, PEACE and JOY flourish in every HEART on earth, and may the energy multiply a thousend times a thousend fold, for the Love of Mother Gaia and all living beings here -  for every individuals highest good and in accordance to their true path. Lets illumine this place with LOVES GRACE in all the colors of the Rainbow.  For only LOVE is real.

Tilgivelse

Tilgivelse er en så kraftfuld og powerful energi, at den kan ophæve og heale gamle karmiske forbindelser og traumer fra inkarnationer tilbage i tiden Du kan under meditation, med en ren intention, visualisere et møde med vedkommende og sende tilgivelse. Dette vil løfte dig på dybe indre planer, løfte dit liv til mere lys, og alle der på en eller anden måde er involverede i dig og den andens forhold Du healer og løfter verdens lys og bevidsthed, ved at gå indad og arbejde på dig selv.

 

Dagdrømme og visualisering er undervurderet

Når du lader hjertet åbnes og lader fantasien flyve og vandre i ukendte landskaber af ønsker... og visioner, så skaber du de spirer fulde af glæde og kærlighed, som din sjæl og dit hjerte ønsker at skabe. Du så de frø som kan manifesteres med tid og med energien der ligger i din glæde og kærlighed ved billedet du ser. Den form for visualisering er meget kraftfuld og meget meget undervurderet. Mange tror at man skal handle og sætte i gang fysisk, men du kan ikke forcere noget til at ske, uden at have hjertet med og uden at have respekt og tillid til flow og alle involverede, men i det øjeblik du skaber billedet, giver du universet mulighed for at skabe netop de optimale betingelser og muligheder for at det kan ske, når du er klar og timingen passer. Energi følger intention, og universet støtter alt hvad der bringer lys, kærlighed og glæde til verden. Du er her for at blomstre, lyse og sprede kærlighed. Du er her for at følge dit hjerte. Det starter med at du bruger tid med dit hjerte, og puster til den ild der ligger der og venter på at blive set.
Dagdrøm alt det du ønsker skal ske og du er halvt fremme. Jo mere du kan fylde billedet med smukke følelser, jo stærkere er manifestations energien. Det er alkymi. Det er ren magi.