CV

1998-99   Sygeplejeskolen Sønderborg

1999         Ry Højskole

1999-03   Lærerudd. Kunst, musik og dansk.

2003-15   Lærer i indskolingen

2006-07   Kurser: Mal din essens/maleterapi,

                 Stemmens Kraft, Meditation.

2007        Healeruddannelse

2007-08   Musikkonservatoriet i Århus.

                 Rytmik og bevægelse

2008        Kurser: ThetaHealing,

                 Den kreative Kriger, Regression 

2008        Pilgrimstur til Montsegur i Sydfrankrig.

                 Energiarbejde til menneskeheden og jorden.

2009-10   Integreret Energi Terapeut Uddannelse

                 på højeste niveau, meditationsvejledning.

2012        Energiarbejde i Glastenbury/Avalon,

                 Jordens hjertechakra.

2008-19   Spirituelle studier, selvhealing,

                 Energiarbejde for Moder Gaia

                 Klienter 

                 Vigtige downloads til menneskeden

2020-22    Alvorlig sygdom, Initiering gn selvhelbredelse

2022         Klienter, Aktiveringer gn lyssprog & Koder

 

 

Tak fordi du kigger forbi. Du er hjertelig velkommen.

Jeg er Healer, Energi arbejder, underviser og af natur klarfølende og højt perspektiveret.  Mine evner som healer og energiarbejder er medfødte, og disse evner sammen med forståelsen af det spirituelle, og evnerne at lede og vejlede har fulgt mig i mange liv.

Jeg har studeret sygepleje, ernæring, kunst og maleterapi, rytmik og bevægelse, og er uddannet dansk-, musik- og billedkunstlærer. De sidste par år har jeg helbredt mig selv for diverse sygdomme via Den Medicinske Seers indsigter.

Det har altid være naturligt for mig at arbejde med energi og koder og transformation, og at vejlede og undervise. Jeg er Empat, og i mit rette element, når jeg arbejder med kærligheden som fundament, gn kreativitet, visdom og vores livskraft.

Jeg skaber porte, åbner, aktiverer og transformerer. Jeg er en alkymist, og er en aktiv engageret involveret deltager i JOrdens skifte, under ascension, og det vigtige arbejde som skal gøres energetisk og bevidsthedsmæssigt. Jeg kan, med mine forbindelser, og mit kendskab, arbejde med energetisk magi, og aktivere hvad som kan bringes i harmoni i lagene af dit væsen.

Jeg ønsker at alle tager kærligt hånd om sig selv, bringer sjælens sande essens ind i det fysiske, lader det indre lys skinne, lader sig guide af indre visdom, og på den måde lever og udfolder i overensstemmelse med sit sande væsen, i trivsel, i samklang med naturen, er en ansvarlig beboer på jorden, og skaber en smuk verden med fundament i kærlighed.

Jeg har oplevet ikke at kunne genkende mig selv og spejle mig i mine omgivelser. Efter i mange år, at føle mig frustreret og lost, gik det op for mig, at jeg er her for at være mig, og derigennem at repræsentere noget nyt, som andre kan spejle sig i. 

En Selv-GenErindrings rejse begyndte for mig. 

Jeg oplever flerdimensionelt og ser derfor livet holistisk. Dvs. at alt er forbundet og arbejder sammen. VI er en del af både makro- og mikro kosmos´er. Med andre ord, vi er et sammensat væsen, og alle dele i os og af os, har stor betydning for helheden. Vi er forbundet med hinanden, med naturen, med moder Jord og universet/kosmos. Ved at udvikle vores bevidsthed og åbne vores hjerte, gen-etablerer vi forståelsen for -, og kontakten til - alt det vi har glemt, vi også er.

Jeg har altid oplevet verden og livet med meget nærvær, og undret mig og reflekteret. Jeg er nysgerrig og fordomsfri, og oplever meget farverigt og levende. Mine malerier, skriverier, at danse, synge og spille musik er et naturligt behov for at udtrykke min essens, glæde og den energi jeg repræsenterer og jeg elsker at opleve den magi der ligger deri.

Når du giver slip i kontrol og lader flyde, hvad ønsker at komme til udtryk, så bliver du en ren og sand kanal for noget smukt, unikt og rent.

For mig handler livet meget om at vælge det sande, gode og smukke, og sprede glæde, kærlighed, visdom og lys derved. Vil du være med ?!

Du valgte selv at inkarnere. Du valgte selv at komme. Du skrev selv det overordnede manuskript. Så det handler om at give dig selv den selvomsorg og healing der skal til for at du gen-erindrer hvorfor du kom, hvem du er i din kerne, i din essens, og så prioritere alt det, der skaber mening i dig. Så lader du dit lys skinne her, mens du er her, på den måde gør du dig selv glad, og du bidrager på bedste vis, ved at tjene med det du er og kan. På den måde skaber vi en bedre jord.

Det er en ny tid.

 

Maja