Om SelvHelbredelse via kosten, og sandheden om sygdom og symptomer

Jeg gør lige opmærksom på, at når først tungmetaller og kemikalier er udrenset fra kroppens væv og organer, og når uhensigtsmæssige og sygdomsfremkaldende vira og mikroorganismer er udhungret via basisk kost, så genoprettes den gode naturlige tilstand i kroppen, og du vil mærke det ved at symptomerne forsvinder. Derefter kan du vælge at gå tilbage på din normale kost, eller du kan forholde dig til, om du vil leve en mere sundhedsfremmende livsstil, hvor du måske implementerer nogle af de benyttede kostændringer mere konstant, for at undgå at kroppen kommer ind i en lignende tilstand igen.

Den rensende og helbredende, genoprettende periode er ikke for evigt, men har ofte brug for at være 80-100% over 1-2 år, afhængigt af, hvor syg du er.

Din lever kan "væltes"/overbebyrdes af stress, og når den samtidigt skal håndtere forurening og måske en EBV som breder sig i kroppen, så kan det blive den for meget. Derfor er det også vigtigt at være bevidst om din stresstilstand. En lever som er overbebyrdet og stresset, kan brænde ud, og dermed  opgive at tage sig af at opbevare essentielle vitaminer og mineraler til resten af kroppens funktioner. Leveren er kroppens lager, og da vil du mangle nogle vigtige stoffer, både nu er og her, men også på lageret.

En belastet lever vil også reagere ved feks energiarbejde med høje frekvenser, eller situationer med følelsesmæssige belastninger, kan give ekstra symptomer, fordi den er stagneret og brændt ud, og har tungmetaller siddende som ubevægelige spændebælter for dens livfuldhed. Ascension symptomer er derfor ofte forværret af en forurenet lever. En sund krop kan sagtens håndtere ascension uden at blive syg.

Tungmetaller og kemikalier og stress sætter sig på dit nervesystem, det gør de mikroorganismer som feks EBV også, som gror i den sure ph, som skabes i en usund tilstand i kroppen. Når de sætter sig på dit nervesystem, så når forskellige impulser ikke rundt i kroppen, og du mister klarhed, samtidigt får du reaktioner, oversensitive reaktioner fra kroppen, fordi den ikke kan klare flere udfordringer, og også fordi forureningen spænder ben for en udvidelse, som kroppen ønsker. dvs du kan opleve overfølsomhed på dit modem, på samvær med andre, på de mindste ting. Det vil blive lettere for kroppen at håndtere, når den kommer af med forureningen. 

Healing er bedst til emotionelle, mentale, og spirituelle emner, og stress. Andre alternative supplerende behandlinger (zoneterapi, kinesiologi, ...) er gode til at genskabe balancen i kroppens organer og meridianer. Rolf og Rosenberg metoden, også kaldet bindevævsmassage, er mildt og virkningsfuldt, godt til børn og unge, og forløser spændinger og chok i muskler og bindevæv. Bevidsthedstræning og mindfullness er godt for større og højere perspektiver og mere bevidsthed. 

Ingen af disse kan rense kroppen for forurening, som er bundet i vævet.

Læs de 3 skriv her nedenfor, for bedre indsigt og forståelse

 

Effektiv hjælp til selvhjælp,

til den fysiske krops healing

 

Holdningen til sundhed og sygdom er stadig lidt forældet eller lidt naiv. Det er som om, at enten så er sandheden i helbredelse forbundet med medikamenter som skader kroppen eller at lægge sig under kniven, eller også går den over i den anden yderlighed, hvor mennesket lægger det i hænderne på urteudtræk, bøn og healing. Ingen af delene er optimalt og ingen af delene løser årsagen til at sygdom opstår.

Forestil dig at den Medicinske Seer har kanaliseret en SANDHED ind til os, som forandrer synet på Helbredelse for altid.

Vi er endnu ikke et sted, hvor vi med tankens kraft kan fjerne sygdom fra kroppen. Der hersker ingen tvivl om at det er muligt. Jeg har altid vidst at vi har evnerne til dette, men det kræver mange livs intens og fokuseret træning og det kræver en høj frekvens, en disciplineret bevidsthed og rene intentioner. Der er vi ikke helt endnu, men vi skal nok kommer derhen en dag, om ikke så længe, som vi tror.

Står du her og nu, og har brug for løsninger for sygdom og symptomer, og vil gerne hjælpe dig selv, jamen så er der muligheder, som virker! Men det kræver en livsstilsændring omkr kost og det kræver også at du ikke er naiv i forhold til din sygdomstilstand. Er du allerede alvorligt syg, så kombinér det med lægehjælp og medikamenter eller hvad der nu skal til.

 

Helbredelse via kosten har flere elementer som skal implementeres samtidigt for at nå hele vejen rundt og rykke på din helbredelse.

Jeg er selv dygtig healer og har været i alle mine liv. Jeg har healet mig selv, og jeg har forsøgt med mange former for alternativ behandling, og oplever at uanset indsats, er det kun muligt at lindre og mindske fysisk sygdom og symptomer, hvis årsagen er feks tungmetaller og kemikalier og en forurenende kost.

Healing er godt til det emotionelle lag, det mentale også, og til det spirituelle lag af dit væsen og til stress,

men den fysiske krop har stadig brug for noget mere fysisk, for at blive rask. Det er således, fordi, når noget først er blevet fysisk, dvs manifesteret ind i fysisk form, i kroppens meget tunge frekvens ( tung i forhold til andre lag vi healer på) så er det blevet fast stof og kræver meget mere for at transformeres, endnu. Dertil kommer, at man ofte ikke får fat om roden, om den sande årsag til problemet. Årsagen skal fjernes eller neutraliseres, og det lykkes ikke på den måde.

 

Når roden til sygdom er en forurening udefra og ind i kroppen og sidder i kroppen, så skal dette ud af kroppen, for at få resultater. Du kan ikke heale tungmetal ud af cellerne, ligesom vi ikke kan heale en olieforurening ud af havet. Der skal noget mere molekyle bindende fysisk til.

Her er der brug for tiltag som taler direkte og specifikt på tilsvarende frekvens, for at der er øjeblikkelig virkning. dvs går du via kroppens eget sprog, så har du en chance for hurtig forandring.

dvs gør du det via kosten, så kan det påvirke kemi, celler og strukturer, ioner og molekyler øjeblikkeligt, og du kan forandre din tilstand på kort tid.

 

Det drejer sig om at ændre PH i kroppen. En sur PH giver et kemisk miljø hvor sygdom kan gro. Ændrer du det til basisk PH miljø, vil sygdommen forsvinde.

Det drejer sig også om forurening i kroppen, med tungmetaller og kemikalier, som er kommet ind via vores livsstil og hvad vi kommer i berøring med. Disse kan ikke forlade kroppen medmindre helt specifikke ioner er tilstede i kroppen, som skal tilsættes i den rette kombination, som kan binde disse molekyler og tage dem med ud af kroppen via afføringen. Den renselse af kroppen fjerner roden af sygdommens levegrundlag. En sådan forurening opretholder et vist sur PH miljø i kroppen, og sætter sig på organer og sanser og hjerne på en måde, som svækker hele dit system, og også den radar som ville kunne spotte hvad problemet er.

 

Ikke nok med at du renser kroppen for hvad der har givet grobund rent fysisk, for sygdom, men du renser også kroppen for meget mere. En dyb renselse på kroppen, renser også det følelsesmæssige og mentale, for det hele følges ad, og ændrer du den indre tilstand, ændres også frekvensen. Det giver alt sammen en tilstand, hvor sygdom ikke kan gro.

uanset hvor meget du gør for kroppens genopbygning og helbredelse, så vil det ikke være holdbart, hvis du ikke får fjernet den forurening der er i kroppen, som skaber den uhensigtsmæssige kemi, hvori sygdom kan gro. Der er nødt til at være en bevidsthed på dette.

 

ER DIN LEVER FYLDT MED FORURENING, SOM BESLAGLÆGGER LEVERENS EVNE TIL AT OMSÆTTE KOSTTILSKUD FEKS., OG DERMED IKKE KAN GENOPRETTE KROPPENS BALANCE, JAMEN SÅ VIL INGEN TILTAG HJÆLPE. DERFOR TAG HÅND OM AT RENSE DIN LEVER FØRST. Det har denne her metode fokus på.

Leveren bærer hud, hår, øjne, fordøjelse, og livsgnist, og det lager af vitaminer og mineraler som resten af kroppen skal bruge.

 

Den Medicinske Seer har klarsyn på kroppen. Han har kanaliseret denne visdom ind til os, fordi det er tid til at forstå disse mekanismer og tage vores helbred i egne hænder og tage ansvar for vores krops tempel, og forstå at ydre forurening bliver også indre forurening. Alt er en helhed og intet er en ø.

 

Jeg anbefaler at gå igang med det samme. Det virker !!! Det fjerner al sygdom og symptomer og skavanker. Jeg kan sætte dig ind i hvordan du gør. Jeg tilbyder en kostvejlednings session heri. Men du kan også gå ud og købe Den Medicinske Seer´s bøger.

Undgå fermenterede varer dvs undgå eddike.

undgå animalske varer

undgå probiotika

Det fodrer det uhensigtsmæssige

DU ER DIT LIVETS TRÆ. TAG HÅND OM DIG

Maja Søndergaard Behrens

 

Vigtige nye indsigter og perspektiver

Baseret på Den Medicinske Seer´s kanaliserede visdom

 

En sund og rask krop får ikke ascension symptomer der gør meget opmærksom på sig selv, eller forstyrrer dig. En krop som har meget at slås med, vil få voldsomme ascension symptomer. Så, jo flere ascension symptomer og skavanker du døjer med i kroppen, feks på øjne, på fordøjelse, på hjernen, på nervesystemet,...... jo mere er det et opråb fra din krop om, at der er noget galt, som du skal assistere.

 

Det, som kroppen kæmper med er den moderne livsstil, og især EBV og Tungmetal forurening i din krop.

Alle mennesker bærer disse forureninger i dag, og disse er årsag til næsten alle moderne sygdomme og symptomer og skavanker.

Det ved mennesker ikke meget om endnu, men det vil blive anerkendt meget snart. Dertil kommer stress og ptsd, som kroppen kæmper med, som ligger helt inde på kernen af dit væsen, helt fra barndommen ofte.

 

EBV og tungmetaller forstærker stress og ptsd, depression og manglende overblik, fordi de bl.a. sætter sig på hjernen, ligesom EBV og tungmetaller sætter sig på øjne, i led, i organer, på fordøjelsen, som hårtab, mentale diagnoser, nervesmerter, tinnitus, fertilitetsproblemer, intolerancer, gigt, sclerose, fibromyalgi, demens, rystesyge, og påvirker temperaturregulering i kroppen, optagelse af vitaminer og mineraler, livsgnist og livsenergi, og gør at vi bliver trætte, drænede, mister overblik og klarhed, og bliver tungsindig og trist.

Tungmetaller findes overalt og kommer også ind i vores krop. Især amalgamfyldningerne i tænderne har forurenet os med tungmetal, og mængden i kroppen flerdobles fra generation til generation, fordi tungmetal ikke kan forlade kroppen, og dermed sidder i vævet og nedarves. dvs de nye generationer har høje procenter i kroppen og dermed diverse problematikker.

EVB stortrives i den Moderne krop, fordi vi skaber et perfekt surt PH miljø til at den kan gro. EBV er en mikroorganisme, en virus, som er fastboende og lever i stadier, hvert stadie giver flere symptomer. Den er usynlig og svær at spotte og gør ikke meget opmærksom på sig selv. Den gemmer sig i kroppens fysiske dele, hvor der er et svagt punkt. Den sidder stille og venter på optimale omstændigheder, hvorefter den flytter ind i større områder og skaber problematikker.

EBV elsker tungmetallernes sure ph miljø. Den elsker at spise ost, æg, kød, mælkeprodukter, smør, dvs alt animalsk.

 

Fødevarer som skaber det optimale miljø af sur PH i kroppen, ER:

Animalske madvarer, eddike, fermenterede varer, sukker, salt, fedstoffer, kaffe, koffein, slik, kulsyre, alkohol, store mængder gluten, medikamenter (også en simpel panodil), rygning, tilsætningsstoffer, sprøjtegifte

Gå derfor på en basisk anti inflammatorisk kost, for at komme af med den. Der skal et års tid til, afhængigt af, hvor godt den har fået fat.

 

Et barn med EBV vil ofte døje med fodvorter eller kyssesyge eller psoriasis/ eksemer /allergier/ intolerancer, eller dårligt syn, modløshed/tristhed eller udpræget særlig sensitivitet. Jeg havde selv voldsomme reaktioner på lyde, fordi vagusnerven (sidder ved øret) var inflammeret af EBV, og EBV fik grobund pga tungmetaller i kroppen.

 

FORSTÅ PERSPEKTIVET, at når dine sygdomme og symptomer og problematikker BARE er en forurening + en mikroorganisme, en virus, jamen så er det ikke permanent, og let at KOMME AF MED igen.

 

Det, du kan gøre, er at gå på en basisk kost + de urter som besidder de ioner som kan binde tungmetalmolekylerne og tage dem med ud af kroppen.

En basisk kost skaber et basisk PH miljø i kroppen, og udhungrer derfor EBV, og urterne fjerner tungmetallerne. Dette gøres over et år eller to, og du er helbredt på de fleste områder.

 

Jeg har selv været processen igennem.

Den Medicinske Seer, Anthony William har kanaliseret denne indsigt ind til os i sine bøger, og grundbogen anbefales :

"Den Medicinske Seer - sandheden om sygdom og hvordan du helbreder dig selv", især kap. kap. 2+3, kap. 7+8, og kap. 17,18 og 21.

Jeg har ingen ascension symptomer mere, og alle mine skavanker og sygdomstegn, som blev værre og værre op gn livet, er forsvundet på et års tid.

 

Maja Søndergaard Behrens

Fokus på din Lever = Helbredelse af hele dig

SelvHelbredende metoder som Alle bør kende og bruge

Banebrydende nye indsigter, som vil forandre verdens syn på sygdom

 

Jeg er et væsen som har en udviklet intuitiv fornemmelse og en god dialog med min krop. Jeg fornemmer tingene i opløbet, og når derfor oftest at lytte inden det bliver rigtig alvorligt.
 
Jeg har taget hånd om og reduceret symptomerne
psoriasis, gigt, mavesår, tyktarmsbetændelse, tungmetalforgiftning (kviksølv/amalgam), svampeinfektioner, AMD/ pletter/fluer/glimt/hinder for øjnene, tinnitus, Vagusnerve inflammation, Leversvigt, kronisk forstoppelse, hjertebanken/uregelmæssig hjerterytme, nyregrus, hævet/belastet skoldbrusk kirtel/forstørret adamsæble, PTSD, stress, depression, soven/brænden i arme og ben, hævede/tykke underben, Gusten hudfarve/begyndende gulsot, påvirket hjernefunktion/koncentration/overblik
 
Nogle af disse symptomer er tidligere kommet igen med nogle års mellemrum, og andre har jeg døjet specifikt med de senere år, men nu oplever jeg at det tages ved roden med den her metode, og at kroppen tager lederskabet tilbage, så de ikke kommer igen. Det meste er næsten helt væk, efter 2 års indsats.
I den periode, hvor jeg havde det allerværst, havde jeg også modermærker som viste celleforandringer, og som jeg måtte have fjernet, så modermærkekræft og hudkræft får også grobund, når kroppen er meget sur i ph.  
Da jeg har været i en meget presset og stressfuld situation under dette forløb, har stress modarbejdet den hurtige helbredelse, så det er muligt for dig at komme dig hurtigere end mig.
 
 
Jeg har taget mig af mit eget helbred med intuition, og med Den Medicinske Seer´s kostændringer og tungmetaludrensning. Jeg har kun haft lægehjælp til en antibiotikakur og fået fjernet to modermærker.
 
Den Medicinske Seer´s bøger, kombineret med en daglig dialog med min krop om, hvad den har brug for, er måden at fjerne årsagen til- og grobunden for sygdom.
Jeg kan vejlede dig, hvis du fornemmer at jeg er den rette.
 
LEVEREN ER BÆREREN AF LIV I KROPPEN, LIVSFORANDRINGER, LIVSLYST OG MEGET ANDET. LEVEREN KAN IKKE FORANDRE SIG, UDVIKLE SIG, HVIS DEN ER PROPPET MED FORURENING. DEN ER KROPPENS RENSEORGAN, OG DERFOR FYLDT MED EN MASSE DEN IKKE KAN GØRE NOGET MED.
 
Den Nye Tids koder, indstrømninger, energi- og bevidsthedsopgraderinger er meget meget aktive nu, og påvirker kroppen til at ville rense sig dybt og ind i cellerne og ind i din dna og aktivere iboende gaver. Det kræver noget af din krop, og derfor vil kroppen blive skidt, hvis den samtidigt bærer på en masse tungmetaller og kemi.
 
VORES LEVER ER LIVGIVEREN OG LIVBÆREREN. Det er tilgengæld også LEVEREN som bærer på den forurening som du igennem dit liv har stødt på eller indtaget eller arvet. Alle mennesker har en forurenet LEVER, og det er forskelligt hvor meget den bærer på. De fleste af de livsstilssygdomme og symptomer mennesker døjer med, er funderet i en LEVER som ikke har det godt. Kemi og tungmetaller og stråler og den slags kan ikke forlade kroppen, medmindre bestemte molekyler er til stede i kroppen på samme tid til at binde disse ioner og tage dem med ud. Så længe din krop og især din LEVER har travlt med at forarbejde fed mad, animalsk mad, en masse brød, en masse kemi, eller en masse koffein, kan den ikke rense DET som ligger i dybden af leveren. Derfor vil det gøre en kæmpe forskel for både dit velbefindende, dine sygdomme, dine symptomer, og din spirituelle og følelsesmæssige og mentale udvikling, at tage hånd om din krop med en grøn og ren kost i en længere periode.
Forurening i kroppen, sætter sig på nervesystemet, sætter sig på hjernen, sætter sig som PTSD, og som intolerancer, og som sygdomme, inflammationer, rundt omkring i kroppen, som ligner individuelle sygdomme, men i virkeligheden er fra samme årsag. Mere medicin vil faktisk kun forværre Leveren.
 
Jeg oplever i øjeblikket, at de koder som kommer ind til os, og som jeg bl.a. aktiverer, kalder på at forløse nervesystemet og en del af de gamle forældede programmer som vi har brug for at komme fri af, for at træde ind i Den Nye Tids bevidsthed, kræver at vi gør rent i kroppen.
Det er en del af vores TRÆDEN IND I VORES MASTERY, at vi sætter os ind i kroppens system, og tager ansvar for vores egen krop, vores TEMPEL, som skal bære og gn livet. Vi kan ikke bare heale os gn det, vi skal også ville kroppen, og vi skal forstå, at kroppen er vores opgave, og møde den med kærlighed på en ansvarlig måde.
Den læring der ligger i den opgave, er en del af vores initiering.
 
Tungmetaller og Kemi og forurening i kroppen sætter sig på vores energibaner, på vores hjerne og vores nervesystem, på en måde, som blokerer for de aktiveringer som vi har brug for og kalder ind, i denne tid vi er i nu.
 
Derfor anbefaler jeg på det ypperste, at du kigger på Den Medicinske Seers kostråd og tungmetal udrensning. Du kan gøre dig selv rask, uanset hvad du døjer med, og du kan assistere din Ascension mere end du er klar over. Du behøver ikke at opleve det som hårdt.
 
Din krop kalder på dig!!

Maja Søndergaard Behrens